Topbrands Europe B.V. © 2016

Onze afdeling Inkoop

Onze inkopers bezoeken regelmatig leveranciers, fabrieken, producenten, beurzen en evenementen. En zijn daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste trends en de ontwikkelingen in de markt. Door de nauwe samenwerking en goede communicatie tussen ons inkoop- en verkoopteam zijn wij altijd op de hoogte van het actuele aanbod en de consumententrends.

Wij kunnen op uw wensen inspelen en bieden u een eerlijke, professionele service.

 

Onze afdeling Verkoop

Wij zijn altijd alert en op zoek naar mogelijkheden om ons marktaandeel te vergroten. Daarnaast onderhouden wij graag persoonlijk contact met onze klanten. Ons verkoopteam zet zich hiervoor in en reist de hele wereld over om onze klanten te ontmoeten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wij beschikken over een groot internationaal netwerk vaste partners. Dit betekent dat de A-merk producten, geheel naar wens van de merkhouder, in binnen- of buitenland kunnen worden verkocht.

 

Ons verkoopteam wordt ondersteund door de medewerkers van onze verkoop binnendienst. Zij staan voor u klaar en kunnen u helpen met vragen over producten, leveringen en onze dienstverlening. Zij zijn altijd op de hoogte van ons actuele aanbod en kunnen u een op maat gemaakte prijsopgave verstrekken. Ook informeren zij u graag over de mogelijkheden van vertalingen van de productspecificaties.

 

Onze Showroom

In onze showroom vindt u een compleet overzicht van ons aanbod. Omdat ons assortiment voortdurend wisselt, hebben wij geen productbrochure. U ontvangt een prijsopgave op maat.

 

Interesse?

Voor vragen of een op maat gemaakte prijsopgave kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling verkoop: T. 0186 577 188  sales@topbrands.nl

 

Sorry, wij verkopen niet aan consumenten.